31AUGUST10

Usch usch usch usch. Igår tvingade Simon mig att se Paranormal Activity. Har sovit typ 4 timmar i natt, klockan var över 5 innan jag lyckades somna och vaknade innan 10. Känns som att  jag kommer vara väldigt trött ikväll...

IDAG har jag inga planer what so ever. Inte direkt ovanligt... hm. Vad ska ni göra?

30AUGUST10

Hejhopp. Vet ni vad jag gjort idag? ...neee det vet ni inte! Jag har tagit sista sprutan mot hepatit A och B. Den gjorde ont. Men eftersom jag är hård som sten så gjorde väl inte det något!

Igår hade jag en väldigt slapp dag, gjorde i stort sätt ingenting. Kollade på VÄNNER typ. Vid halv 1 (på natta!) kom Simon hit och berättade en häftig historia om en bilbrand som han var vittne till! Det ni! Ganska coola kompisar jag har! Sen pratade jag ihjäl honom med massa ointressant snack. Men hallå! Jag har inte inte pratat ordentligt med folk på en vecka! Var ju tvungen att prata av mig lite!

IKVÄLL kl 18 är det korpenfotboll som gäller. HEJA FC!!! Simon håller dock på BK baksug. Motståndarna. Men dom kommer förlora, såklart. Så vid 7 tiden ska jag skratta Simon i ansiktet. Det är ungefär vad jag har planerat att göra ikväll! Ni då?

Mitt hår ser ut som ogräs

29AUGUST10

Tjoho! Nu ska ni få se vad jag fick med mig hem från stockholm! Har missat något linne och nån tröja men whatevvah! Långklänningen har ni ju redan sätt också. Köpte ett brunt skärp till den :)



29AUGUST10

Ojoj vad det ekar här i bloggen...
Idag kom jag hem från Stockholm, har haft det finemang som ni säkert redan räknat ut. Ikväll drog jag ut med Simon, Nisse och Henke - därför har jag inte bloggat något. Imorgon ska jag visa vad jag köpte i stora staden :) Sov gott!

25AUGUST10

3 av alla grejjer jag köpte idag. ÄLSKAR SKORNA.

25AUGUST10

Godmorgon! Vet ni vad det är idag?? ..LÖNING!! Ajaj, inte bra för min ekonomi att befinna sig i Stockholm då... Men idag ska det sökas jobb! Trist att det ska regna bara, måste köpa ett paraply som får plats i väskan idag. Och en väska att ha paraplyt i... Hm.

Här är gårdagen i bilder:



Jajamensan igår var jag med Pertan!! Ojoj vad han har saknat mig. Eller hur Peris???? :)

24AUGUST10

Hejhopp! Fan vad varmt det är här i Stockholm!! Blev en kort runda på stan idag, inte så roligt att gå själv. Sen så vågade jag inte korsa allt för många korsningar och gator för då hade jag väl aldrig kommit hem igen. Gick prima ballerina att hitta till pendeln iaf, dessvärre var det när jag skulle ta bussen från stationen, kom inte ihåg vilket nr det var på bussen när jag for ner så jag frågade en chaffis och han sa att jag kunde åka med honom så skulle han släppa av mig i närheten.. JOMEN TJENARE!! Hoppade på ännu en buss och förklarade vart jag skulle och han sa samma sak "jag släpper av dig i närheten"... Han förklarade att jag skulle gå över vägen vid trafikljusen och sen ta vänster... MEN DÄR HADE HAN FEL FÖR JAG SKULLE GÅ HÖGER. Jag vågade såklart inte lita på min magkänsla så jag traskade ner till en bilverkstad och pratade med en väldigt trevlig mekaniker som förklarade väldigt enkelt hur jag skulle gå.. och det var samma väg som JAG tänkte gå från början!! Jag kanske har lite lokalsinne ändå??? ..njää..
Nu ska jag lägga mig i soffan en stund, har så jäkla ont i huvudet. Kl 4 ska jag hämta upp småkusinerna på dagis så då blir det fullt ös medvetslös så lika bra att vila nu ;) HEJDÅ


24AUGUST10

Hej regniga Stockholm! Bara för att jag bestämde mig för att åka ner så ska det såklart vara regn den här veckan, MEN det stoppar väl inte en norrlänning!!

Imorse blev jag väckt av Melvin som kom med en teckning och en godmorgonkram. Det ni! ;) Nu har jag precis käkat frukost och letat efter busstider så ska strax bege mig. Hörs sen :)

23AUGUST10

FINALLY är det måndag = stockholm ikväll. Blir borta en vecka, känns så skönt. Igår jobbade jag 13-21, kändes ganska segt då förkylningen inte försvunnit än. Efter att jag slutat jobba så blev det film och godis med Andreas.
Just nu sitter jag i soffan hos pappa och ska strax åka till Äbro igen för att packa klart och skriva ut hembiljetten som kom på mailen igår. Sen ska jag ladda kamera, dator och mobil så det är fulladdat! På tåget blir det massa VÄNNER-avsnitt tills batteriet dör!!

Nu ska jag äta frukost! Ska sno mosters mobila bredband när jag är i Stockholm så kanske jag kan blogga lite där också med bilder oså. Ha det bra!!

22AUGUST10

Tjoho. Shit vad sliten jag känner mig alltså. Har varit sjuk i 4 dagar nu och jag orkar fan inte göra någonting. Jobbade idag och trots att det gick ganska smärtfritt så var jag ganska slut när jag kom hem. Är inte så jättetaggad på att jobba imorgon men jag får bita ihop, det är bra pengar.

Låg och kollade på VÄNNER tidigare ikväll och strax före halv 11 for jag in en sväng till stan och träffade lite folk, kände att jag behövde få vara lite social... Blev dock inget långvarigt utan kom hem för ca 20 min sen. Har haft mössa på mig ikväll, och vinterjacka. Känns som att jag fått en släng av feber just nu men jag hoppas det går över så jag orkar jobba imorgon.


21AUGUST10

För några dagar sedan var jag, mamma och min bror i Gussjö och flyttad en hage. Låter ganska simpelt men det var jäkligt jobbigt. Sjuk blev jag också. Var krasslig innan men nu är jag inte alls pigg... Ska strax gå ner och jobba, får se hur det går. Här är bilder från Gussjö iaf. (Hit ska min mamma flytta när jag flyttat hemifrån...)


20AUGUST10

Idag fyller min lilla blomma 20 år :) Grattis Simpan ♥ Väntar på att maten ska bli klar sen så ska jag åka till Simon och gratta han med allt annat folk. Blir nog trevligt :)

19AUGUST10

I'm a drugaddict. Maler i mig strepsils, mucoangin och senega för fulla muggar... ska nog bessa mini snart...

19AUGUST10

Hej! Imorse var jag duktig och klev upp när väckarn ringde kl halv 10. Vid 12 åkte jag in till stan och åt lunch med Andreas och sen när jag kom hem så packade jag ihop lite grejjer och bosatte mig hos pappa. Är lite piggare idag än igår, inte så ont i öronen. Hoppas resten försvinner så att jag orkar jobba lördag 9-17 och söndag 13-21.

Funderar på vad jag ska äta till middag idag... orkar inte laga mat och det bilr egentligen lika dyrt som om jag beställer från minikrogen, eftersom ALLT måste handlas. Det enda jag har i kylskåpet är multivitaminjuice. Och bullar i frysen! Tåls att fundera på...
MENSVÄRK har jag också. Ingenting är bra just nu! Förutom vädret.


18AUGUST10

Godmorgon. Blå himmel idag igen och jag är sjuk. Fick ont i halsen igårkväll och idag är det ännu värre. Känns som att min hals är svullen och det gör jätteont att svälja. Jag brukar sällan få ont i halsen men de få gånger jag får det så gör det JÄTTEONT och slutar med att jag får käka penicillin. TIMING eftersom jag åker till Sthlm på måndag, jag hoppas det är borta då...

Har precis rensat min garderob och ska strax klä på mig för att åka in till stan och gå på arbetsförmedlingen. Uh. Kan jag inte bara få vara arbetslös resten av mitt liv?

Daddy och Ulla är påväg till Arlanda right know. Imorgon flyger dom till Aten, vet ni vad dom fuskisarna ska göra? SEGLA I GREKLAND I 2 VECKOR, hur orättvist?! HUH? Aja... Pappa kommer vara en riktig nigga när han kommer hem. Som vanligt.

Nu ska jag sätta fart så jag kommer iväg nån gång. Bajbaj

17AUGUST10

TODAY WAS A SUNNY DAY. Vid 12 tiden åkte jag in till stan och köpte mig en bikini och lite nya trosor. Efter det gick jag, Marris, Cilla och Laura till stadsparken för lite fika och skitsnack. Såhär på kvällen har jag varit ute i barsviken och en sväng till mina låtsassyskon och fått pussa lite på pojkarna.

Har även vunnit en auktion på tradera, en Volumaster för ca 250 kr. Känns ganska bra! Helt ny och halva priset jämfört med vad man får betala på internetbutiker :) Nu ska jag in på firehouse och sola lite...


17AUGUST10

Good evening. Idag har jag, daddy, bro och mamsi packat upp min brors saker i lägenheten uppe i Sollefteå. Han flyttar nämligen dit nu när skolan börjar. YABADABADO. Det betyder lugn och ro för min del här hemma... När vi kom hem blev det kinamat till middag. Så jäkla gott det är. Dock så tror jag inte min mage gillade det såhär i efter hand, har inte alls varit pigg ikväll. Magknip så in i helsicke.

Ikväll har jag och Marris sett Karate kid, hon for hem för en liten stund sen bara. Den var bra, trots att den var ganska förutsägbar. Ni vet en sån här film då man redan listat ut allt. Han lär sig kung fu, blir bra, ska tävla, också när man tror att allt är kört så vänder det. Ungefär som en miljon andra filmer. MEN, den är ändå värd att se, så, se den. Eller nått. Nu ska jag sova. Godnatt!


16AUGUST10


16AUGUST10


16AUGUST10

A real man doesn't love a million girls. He loves one girl in a million ways.

15AUGUST10

Står i din port, står bara still
För en minut sen var du min
En tredjedel av den jag var går hem
För en är krossad, en är din
Det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
I telefon i nya jeans
Men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro
Jag minns varenda scen ifrån vår film

15AUGUST10

Vet inte vad jag ska göra för att saker och ting ska bli bra. Snälla ta mig härifrån.

14AUGUST10

Fan vad jag önskar att jag kunde få sova gott iallafall en natt. Ligger och funderar på allt mellan himmel och jord och INGET av det gör mig glad. Bara en massa tankar som gör mig deppig.

Idag har jag faktiskt släpat ut arslet på baksidan och solat lite. Lite knepigt väder idag, sjukligt varmt men ganska disigt på himlen. Har precis duschat och käkat och ska strax svida om till arbetskläder, jobbar 17-21 ikväll. Efter det så brummar jag ut till vangsta på fest. Nykter dock. Jobbar imorgon med...

14AUGUST10

Har precis kommit hem efter att ha varit ute i Solum med trevligt folk. Vi har bastat och badat (i pool) och bara haft en allmänt skön kväll. Känns skönt att jag skippade alkoholen ikväll, är så jäkla trött så jag orkade inte gå in på krogen nånting som jag först hade tänkt. Dessutom hade jag ju en liten vovve hemma som längtat på mig i ca 3 timmar. Vi (jag och min voffe) har precis lagt oss, funderar på att slå på ett x antal avsnitt VÄNNER innan jag slockar, Hedda har redan somnat :)

Hoppas ni haft en trevlig fredagkväll, godnatt!

13AUGUST10

Följ min blogg med bloglovin

13AUGUST10

Fredag idag. Inga planer för helgen what so ever. Eller jo. Jobba. Och åka en sväng till Ida som har en sista fest ute i Vangsta på ett braaa tag. Hon ska nämligen flytta till Uppsala och plugga, vuxet va? Hon vet vad hon vill iallafall...

IKVÄLL vill jag gå på bio, kan ingen bara ringa mig och säga; "HEJ! jag vill också se inception." Huh? Varför ska alla vara upptagna med saker hela tiden? Varför är ingen lika göralös som jag är? Jaja. Snart åker jag iallafall till Stockholm en hel vecka, nästan. Då ska jag träffa släkt, träffa Mange, träffa Per och gå på grönan med Ida och två till som åker upp på torsdagen. Så min helt oplanerade Stockholmsresa blev inte så oplanerad ändå. Känns lite oroande att lönen kommer mitt upp i allt, det betyder att jag kommer ha massor av pengar att slösa bort på kläder. Men jag FÅR INTE! Jag ska resa. Resa resa resa. Då kan man inte hålla på att slösa bort dom på kläder man inte ens behöver. But it's so damn haaaaaaard not to...

Nu ska jag läsa lite mer om engelskakursen i London som jag nämnde igår. Ingen annan som är sugen på att följa med?

12AUGUST10

Det blev ingen bio sorgligt nog. Dom jag hade tänkt gå med hann inte med sig så det får bli en annan kväll. Istället har jag suttit med datorn i knät framför tvn och kollat på CSI. Och druckit iskall cola. Smake bra.
Åh åh åh, glömde en sak, jag har suttit och läst om engelskakurser också och jag har hittat en som inte var så jättedyr. Måste naturligtvis ta kontakt med CSN men det blir inte en jättesumma jag måste låna. Tänkte plugga en månad i London, så att jag får fräsha upp min engelska inför alla resor jag ska göra nästa år. Har börjar planerat lite vilka länder jag ska besöka och i vilken ordning jag ska resa. Är inte ute efter att semestra helt och hållet, vill jobba och upptäcka arbetslivet också.

Nu orkar jag inte prata om framtiden längre för den går mig på nerverna. Jag vet inte vad jag vill och jag får snart panik. Kanske inte är så bra när man inte ens fyllt 19 år. Nä nu lugnar vi oss! Jag hinner med mig... eller?

12AUGUST10

Jag vill gå på bio och se Inception. Den verkar sjukt bra, har fått höra att den är ganska komplicerad och att man måste se den iaf 2 gånger för att förstå den. Men film är alltid bäst på bio, åtminstone sånna där filmer. Hm nu ska jag ringa lite folk och se om jag kan få sällskap.. kanske lite trist att gå på bio själv.

12AUGUST10

Jag tror jag har bytt blogg. Bubbleroom var bra men kändes opersonlig så nu hoppas jag över till blogg.se igen med en ny adress. TOVEANDERSON med ett s. Lite fränt sådär. Eller så var det bara för att Andersson med två s vad upptaget.. Jag ska försöka blogga relativt kontinuerligt hädanefter. Eftersom jag inte har något jobb eller ett liv över huvudtaget så borde det inte vara så svårt. Det svåra är nog att skriva något som faktiskt är intressant. Det blir dessutom mycket mer bilder i bloggen, inte bara bilder jag tar utan bilder jag hittar på andra bloggar/sajter, det blir liksom lite mer liv då. Eller nått.

För er som aldrig läst min blogg så kan ni hitta min första blogg här och min andra blogg här. Där kanske ni kan få ett hum om vem jag är.