29OKTOBER10

Heeeeeeej lovvvahz.
Idag åker jag och Farbror Rickard till Gävle. Wihooooo!
Upptäckte nyss en sak.
Det satt ett litet plastskydd på min webcam utan att jag märkt det, har tyckt att bildkvalitén blivit lite sämre bara...... NU NÄR JAG TOG BORT DEN BLEV DET MYCKET BÄTTRE!! hehe
Crazyeye!!!!!!!!

27OKTOBER10

Hej! Jag har inte haft något att skriva om de senaste dagarna så jag har helt enkelt låtit bli.
Detta har hänt och kommer hända:
Jag har börjat gymma.
Jag har blivit fotad av Therese.
Jag åker till gävle på fredag och hälsar på Andreas, usch vad jag saknar honom.
Jag åker till sthlm på söndag och blir där en vecka ungefär.

20OKTOBER10

Hej och hå! Vet ni vad jag har gjort idag..? Jag har ätit pannkakor med min pappis! Träffar inte han så ofta, och igår frågade han om jag ville komma och äta pannkakor så självklart gjorde jag det! Senare kom några flickor ut på efterskottstårta. nom nom
Imorgon mina kära vänner ska jag träna. Sen ska jag köra bil till gussjö. Sen ska jag gå på bio med min faster. Jag har blivit hemskt släkt- och familjekär. Vad har ni för planer imorgon?

20OKTOBER10

Don't say I'm not sorry, don't say I blame anyone else but myself,
don't say this is all my fault, don't say I did it on purpose
Don't be selfish

19OKTOBER10


18OKTOBER10

Jag förmodar att alla har hört Gubben i lådan med Daniel Adams-Ray. Men jag måste bara få säga: MMMMMMMM LOVE IT. Den är så brabrabrabra och man blir liksom lite kär. Inte i någon speciell, bara lite kär sådär.
Nu ska jag försöka få arlset från datorn... Latero!

18OKTOBER10

Hello! Vilken trist dag. Det enda jag gjort är att städa och sökt några jobb. Hade varit himla enkelt om jag VILLE bo kvar i Härnösand. Då hade jag kunnat jobba på comhem med massa folk jag känner. Men jag vill inte vara kvar här!! Åh. Kanske man ska ta en sväng på stan? hm ne inte ensam, tråkigt. Måste ringa någon! Hejs!

17OKTOBER10

But it was not your fault but mine
And it was your heart on the line
I really fucked it up this time
Didn't I, my dear?

17OKTOBER10

Hej bl0gg3n.
Igår var det tjejfest utan dess like!! Hade riktigt roligt, avslutade kvällen på svenssons sen blev det hemgång :) Idag har jag hunnit med en prommis i skogen och filosoferat lite! Ska snart äta lite tacos och efter det ta en varm dusch och ta på mig myskläder för att sedan gona framför tvn med en marabou och ett glas mjölk. Låter inte det bra? Bilder från igår:

16OKTOBER10

Hej! Igår var det mysafton hos Nils där jag, han och Simon kollade på idol och åt massa godsaker och drack läsk. Ikväll blir det kanske utgång, har inte riktigt fått ett svar av pojkarna än. Men vi får se! Här kommer bilder från i torsdags då det blev lunch på rutiga duken med lite folks! (och några bilder från mitt rum med mina fina möbler som jag byggde ihop för någon dag sen!)

13OKTOBER10

It ain't enough, it ain't half of what I owe you
It's just your luck, to find someone like me

I'm so sorry

12OKTOBER10

Hello! Idag har jag varit på coachmöte med manpower, tagit en tripp till ikea, byggt ihop möbler och fikat med min faster och kusin på Hälletorp. Kortfattat och bra, nu ska jag sova!

11OKTOBER10

Du tog en kula för mig, och fick en smula tillbaks

11OKTOBER10

Jag hittade en lista. Idag har jag inte så mycket intressant att skriva så...

Badkar eller duschkabin?
BADKAR! Man kan sitta där så länge då tills fingrarna och tårna blir som russin. Dessutom är det hemskt mycket enklare att raka benen sittandes..

Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Hm, den här månaden.. Sherlock Holmes är bra. Men utöver den här månaden så rekommenderar jag blood and bone! hehe.. och sista twilight filmen såklart ;)

Chips eller popcorn?
Chips, tror jag nog.

Vilken färg på läppstift använder du?
Använder sällan läppstift men har svårt att tänka mig att sätta annan färg än rött på läpparna. Isåfall någon ljus beige-rosa färg kanske.

Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin! Med fruktkött!

Vilken klädstil föredrar du?
Oj, jag har nog ingen klädstil. Jag tar på mig det jag tycker är snyggt. Kan vara långklänning och boots med hatt ena dagen, jeans och en skatehoodie andra dagen.. hehe

Vad lyssnar du helst på?
Indierock. Men även där vädigt blandat, pop, hiphop och gamla rockers!

Vad skulle du göra med 10 miljoner kronor?

Massor! Flytta, köpa en egen bostad och en bil. Och massa prylar!

9OKTOBER10

IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG. Det var allt! Tackhej!!

8OKTOBER10

Jag älskar min hatt! Den är så fin! Åh.
Jag ska strax åka in till min barndomskompis som fyllde år igår, (19). Hon är två dagar äldre än mig. Vi låg på bb tillsammans, gick på öppna förskola, dagis, årsk 1-6, 7-9 och gymnasiet 1-3. Jag har kännt henne ett tag.


6OKTOBER10

Yoyoyo.
Idag har jag gjort 3 saker som är värda att nämna; städat huset, sökt ett jobb och gjort en anmälan till en kurs på mittuniversitetet i Sundsvall. DUKTIIIIIG.
Om ett tag ska jag, Marris och Thomas till birsta och IKEA, åh så roligt. Åh åh åh. Älskar. Ska lämna cvn där också, överallt. ÅH idag är jag på g.

Förutom att min nacke separ! Jag ska ju köra gokart imorgon! Kan ju inte ha ont i nacken då?! Men om det inte blir gokart så blir det bowling! Så det blir en rolig torsdag hur som helst. På kvällen ska jag se Sherlock Holmes. Tjoho!

4OKTOBER10

Såhär roligt har jag medan jag väntar på att mammi ska komma hem så vi kan gå på stan nån gång...

4OKTOBER10

HEJSAN. Vaknade strax efter halv 8 idag och kunde verkligen inte somna om så jag klev upp. Ska strax äta frukost sen är det en städardag som väntar. Ska få tummen ur rövva och packa upp resväskan också, usch så trååkigt!

Igår höll jag på dö av promenaden i svall. Satan i helvete vilken dålig kondis jag har, fick andningssvårigheter!?!?!??! VAD ÄR DET FRÅGAN OM EGENTLIGEN? Haha. Dumma trappor och berg som försöker ta död på mig. MEN efteråt väntade tacos! Så jag hade ju en anledning att kämpa mig igenom mördarprommisen.

Vill ni ha lite bra låtar? Jaaa det vill ni
Låt ett
Låt två
Låt tre

Dom här kommer spelas på lördag.. lördag?? vad händer då?? JO JAG FYLLER ÅR. hihi

3OKTOBER10

HEJ SVERIGE. Igår kl 15 kom jag innanför dörrn efter en LÅNG och utdragen hemresa. Hann bara hem och äta för sen var det dags för fest! Mycket lyckad kväll! =) Nu ska jag strax iväg till sundsvall för en tacosmiddag och prommis! Hörs häääj!